Onze eerste reünies

In 1992 volgde Erik Hemmes Ed van der Vorst op als jaarvertegenwoordiger van jaargang 1969. Het was 21 jaar na ons vertrek van Nijenrode en Erik vond het hoog tijd worden voor een reünie: de eerste. Die vond plaats in Hilversum, bij hem thuis.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De tweede reünie liet minder lang op zich wachten: vier jaar slechts. Plaats van handeling was opnieuw ´t Gooi. In Laren kwamen we in 1996 bijeen, thuis bij Peter Pietersen. Van beide reünies zijn foto´s gemaakt. Die zijn hier te zien, 11 van de eerste en 18 van de tweede reünie. Compleet met Eriks bijschriften.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Reageren? Graag via Contact, in het menu bovenaan deze pagina.

Een gedachte over “Onze eerste reünies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s