Wordt vervolgd..?

DSC04341 (2)Even terugkijken op onze homecoming van 3 september. Het positieve gevoel overheerst: maar liefst 47 deelnemers, wat ver boven het gemiddelde is. Na afloop veel waardering en complimenten voor de organisatie. Een redelijke deelnameprijs en de kosten bleven binnen het budget. Een aantrekkelijk programma, niet te vol en met genoeg ruimte om elkaar weer eens te spreken.

Groepsfoto homecoming 1969 NOIB aDSC07805 (2)

Mankeerde er dan helemaal niets aan? Natuurlijk niet. Maar die mindere puntjes werden vooral gezien door het organiserend driemanschap. We hebben er tenminste niemand over horen klagen. Wat we wel gehoord hebben is de suggestie van Lex Donia om elk jaar een “verjaardagslunch” van onze jaargang te houden; eenvoudiger en minder grootschalig opgezet dan de homecoming. Dat vinden we een interessante gedachte en die willen we nader bekijken. En dan misschien toch weer een grootschalige homecoming over een aantal jaren? Tien jaar is wel erg lang, over vijf jaar dan maar? Ook daarover gaat nagedacht worden. Heb je ideeën? Geef ze door aan onze jaarvertegenwoordiger Erik Hemmes.

Homecoming 1969 NOIB 2019 3We hebben ook nog een sfeerimpressie gemaakt van onze homecoming. Een serie foto´s om nog even nostalgisch terug te blikken. Veel plezier ermee!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wil je reageren? Graag via Contact, in het menu bovenaan deze pagina.

Reactie Hans van den Doel: Geweldig! Superbedankt.

Reactie Eric Poelmann: Wat een leuke happening moet dit geweest zijn. Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

Reactie Willem Aartsen: Nogmaals dank voor de uitstekende organisatie van de reünie. Ik heb goede herinneringen aan de dag. Ik heb er zeker geen spijt van dat ik ervoor van de Verenigde Staten naar Nederland moest reizen. De website was ook uitstekend verzorgd en zorgde ervoor dat ik eigenlijk al een jaar voor de dag van de reünie ervoor warm liep.

Reactie Marko Vos: Bedankt voor het verslag. Het zag er heel geanimeerd uit! Jammer dat ik er niet bij kon zijn natuurlijk!

Reactie Lex Donia: Bedankt, mannen! Tot gauw.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s